Thursday, March 24, 2016

Sendiri Emosi

Setelah 2 bulan novel AKU MAHU SUPER BODYGUARD disubmit pada pihak editorial, Aman tidak baca-baca pun lagi karya itu. Sehinggalah Kak Editor akhirnya memberikan fail PDF novel itu untuk Aman semak sebelum dihantar ke kilang cetak!

Sepatutnya, Aman ditugaskan menyemak sebarang typo atau tatabahasa yang salah. Namun, oleh kerana 2 bulan tidak membaca karya ini, Aman terlayan sehingga 4 jam lamanya!

Kak Editor emelkan pada pukul 12 tengah malam tadi. Aman mula membaca pada 12:40 malam sehinggalah 4:40 pagi! Non stop!


Selama 4 jam ini, Aman kejap-kejap tergelak terkekek-kekek (dengan tulisan lawak sendiri..haha), lepas tu meremang bulu roma apabila babak suspen, dan yang paling tidak boleh tahan rasa sebak dan bertakung sikit air mata ketika babak emosi...

Padahal... INI NOVEL SENDIRI NI!

Even setiap babak dah SPOILER dah pun sebab sendiri yang tulis kan.

Tapi entah kenapa... Aman membaca dengan pandangan BUKAN PENULIS pula malam ini. Aman rasa sangat kagum. Aman rasa sangat tak percaya. Aman rasa sangat emosi...

"Aku yang taip semua ni...?"

Soalan yang Aman tertanya dari tadi. Ahh... personally, Aman sukakan novel ini. DAN Aman sangat-sangat tidak sabar mahu tahu emosi pembaca apabila membaca pula.

Alhamdulillah, satu karya lagi sudah bersedia memberi impak untuk pembaca.

InsyaAllah!

-out-

p/s-- Tak sabar nak baca pruf untuk AKU MAHU DIARI PINK pula! Mesti lagi syok!

3 comments:

风骚达哥 said...

20160331 junda
michael kors outlet online
asics shoes
ray ban
coach outlet store online
michael kors handbags
cheap ugg boots
levis jeans
nike free runs
adidas trainers
nike air max
nike blazer
fitflops
jordan pas cher
rolex submariner
ray ban outlet
versace shoes
prada handbags
canada goose outlet
michael kors outlet
nike trainers
ray ban sunglasses
louis vuitton pas cher
lululemon outlet
chaussure louboutin
designer handbags
michael kors outlet online
michael kors outlet
polo outlet
timberland outlet
louis vuitton outlet
michael kors handbags
jimmy choo outlet
fitflops
marc jacobs outlet
cartier love bracelet
ghd hair straighteners
hermes belt
michael kors outlet
coach factory outlet
instyler max

柯云 said...

2016-04-19keyun
cheap true religion jeans
lebron 11
jordan retro 8
michael kors outlet
oakley outlet
ralph lauren
beats by dre outlet
kobe shoes 11
coach outlet store online
christian louboutin shoes
michael kors
ray ban sunglasses uk
toms wedges
coach factorty outlet
coach factory outlet
coach outlet store
longchamp le pliage
louis vuitton outlet
louis vuitton
louis vuitton
instyler
retro 11
coach outlet
ray ban uk
coach outlet
ray ban outlet
gucci handbgs
michael kors outlet
michael kors bags
true religion jeans
ray bans
coach factorty outlet online
jordan 3 retro
retro 11
adidas originals
ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
ray-ban sunglasses
louis vuitton outlet stores

Hua Cai said...

ferragamo outlet
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
hermes belt
ray ban sunglasses
michael kors outlet sale
coach outlet store
cheap oakley sunglasses
cartier outlet store
oakley sunglasses wholesale
pandora jewelry
links of london
cartier outlet
pandora outlet
longchamp pliage
michael kors wholesale
true religion jeans
longchamp handbags
coach outlet
louis vuitton handbags outlet
michael kors outlet online
coach outlet online
hollister clothing store
burberry sunglasses on sale
tiffany jewelry
polo ralph lauren
nike air max 90
air force 1 shoes
longchamp outlet
true religion jeans
toms outlet
true religion outlet
oakley sunglasses sale
reebok trainers
prada outlet
20160608caihuali