Monday, February 29, 2016

Mencari Super Bodyguard Sebenar


Awal tahun 2016 ini dimulakan dengan satu perasaan yang penuh teruja. Tahun yang penuh dengan azam baru, diri baru dan tentunya kerjaya yang mahu dikembangkan.

Awal tahun ini adalah sesuatu yang membuatkan Aman super busy, super teruja, dan pada masa yang sama sesuatu terjadi dan membuatkan diri super depress juga.

Kali ini Aman betul-betul di uji untuk menjadi profesional dalam impian ini. Sebagai seorang pengkarya yang mahu berkarya penuh jiwa, namun terpaksa mengasingkan emosi peribadi yang langsung terganggu. Aman banyak ambil masa untuk hubungi rakan-rakan, sibukkan diri chat dan bertemu mereka di event-event. Dengan cara itu Aman dapat lupakan hati yang luka ni.

Akhirnya, Aman baru sedari satu-satunya yang Aman semakin jauh adalah hubungan diri dengan yang Esa. Kadang-kadang lupa yang tengah diri ini super busy mahu mencapai kejayaan, tapi seruan Dia langsung dilambat-lambatkan.

Awal tahun ini juga, banyak perkara terjadi. Alhamdulillah yang Maha Penyayang masih memberi peluang untuk Aman teruskan mencapai impian dengan hati yang senang. 

Sekarang ini, satu-persatu kerja dan jalan Aman semakin dimudahkan. Satu-peratu berita seronok yang Aman terima. Satu-persatu hubungan dieratkan. Aman sekarang sangat happy dan bersyukur. Semoga perasaan ini dapat dijaga sampai bila-bila.

Oh, dan perkara yang paling seronok adalah kaver novel terbaru Aman kini sudah siap! Novel jenayah gedik-gedik yang berjudul AKU MAHU SUPER BODYGUARD ini Aman taip dalam masa 1 bulan sahaja. Sangat seronok menaip novel ini walau banyak cabarannya.

Di atas adalah pilihan kaver yang sekarang ini dalam proses undian. Aman bersyukur perkara baik kini semakin membuatkan hati Aman gembira dan tenang. Yang paling penting, Aman berharap hati ini sentiasa dijaga oleh SUPER BODYGUARD yang Maha Berkuasa di atas sana. Ini yang Aman betul-betul mahukan. :)

InsyaAllah.

^_____^

9 comments:

Mirwan Choky said...

What ever it is, mari lah kita sama-sama sentiasa mengingat Allah meskipun dalam situasi senang mau pun susah. Marilah kita bersyukur atas apa yg telah Allah berikan kepada kita. #eeh ceramah pulak.. hehehe... Keep fight, Aman.

cEro said...

Lumrah manusia, Aman. Kekadang jadi terlupa sebab sibuk kejar perkara lain. Tapi untung Aman sedar, sebab ada je orang luar sana yang langsung tak sedar dan terus jauh dari jalan sepatutnya.

Sama-sama kita baiki :)

风骚达哥 said...

20160331 junda
michael kors outlet online
asics shoes
ray ban
coach outlet store online
michael kors handbags
cheap ugg boots
levis jeans
nike free runs
adidas trainers
nike air max
nike blazer
fitflops
jordan pas cher
rolex submariner
ray ban outlet
versace shoes
prada handbags
canada goose outlet
michael kors outlet
nike trainers
ray ban sunglasses
louis vuitton pas cher
lululemon outlet
chaussure louboutin
designer handbags
michael kors outlet online
michael kors outlet
polo outlet
timberland outlet
louis vuitton outlet
michael kors handbags
jimmy choo outlet
fitflops
marc jacobs outlet
cartier love bracelet
ghd hair straighteners
hermes belt
michael kors outlet
coach factory outlet
instyler max

柯云 said...

2016-04-19keyun
ralph lauren sale
coach factory outlet online
nfl jerseys
oakley vault
ralph lauren home
rolex watches
jordan concords
abercrombie outlet
cheap nfl jerseys
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet
louis vuitton handbags
burberry handbags
nike store uk
oakley store
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
concord 11
louis vuitton purses
copy watches
cheap oakley sunglasses
nike blazers shoes
michael kors outlet
toms shoes
red bottom shoes
cheap oakleys
true religion jeans
adidas uk
coach factory outlet
ray ban sunglasses uk
louis vuitton outlet stores
gucci handbags
tods sale
louis vuitton purses
nike trainers men
nike air max uk
michael kors handbags
timberlands

Hua Cai said...

tory burch outlet online
lebron shoes
michael kors outlet
longchamp outlet
burberry outlet store
michael kors factory store
tory burch outlet
louboutin pas cher
true religion canada
rolex watches
ralph lauren polo
kate spade uk
louis vuitton pas cher
cheap snapbacks
ralph lauren uk
mlb jerseys
longchamp outlet online
ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
swarovski crystal
coach outlet
true religion outlet
true religion sale
louis vuitton handbags
ray-ban sunglasses
prada sunglasses for women
cheap nfl jerseys
hermes birkin
true religion outlet
michael kors handbags
ralph lauren outlet
fitflops clearance
oakley sunglasses
michael kors bags
true religion uk
20160608caihuali

Gege Dai said...

kevin durant shoes
cheap nfl jerseys
ray-ban sunglasses
swarovski crystal
tiffany jewelry
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren
coach outlet online
louis vuitton
true religion outlet
20170109lck

Unknown said...

chicago bears jerseys
air jordan uk
hermes belts
broncos jerseys
omega watches
cheap oakley sunglasses
fitflops sale clearance
michael kors handbags
replica watches
bears jerseys

John said...

louboutin shoes
pandora charms
adidas yeezy boost
coach factory outlet
tiffany jewelry outlet
ralph lauren outlet online
coach factory outlet online
coach outlet online
air max shoes
michael kors outlet clearance
chenshanshan20170304

happy 123 said...

nike roshe uk
nike mercurial
adidas superstar
curry 3
longchamp bags
roshe run
jordan shoes
louboutin shoes
nike huarache
nike roshe run