Saturday, August 11, 2012

Terperangkap bersama Artis! AWKWARD!

Aku buat video, Aku buat vlog, Aku buat shortfilm.
Dan sekarang aku berada di dalam bilik backstage bersama2 talent2 suara seperti Sleeq, Iamneeta, Tasha Mansha & Syed Syamim....

APEKAH???

Ini semuanya bermula dengan ajakan dari seorang kawan vlogger, Aidil Dbahri. Dia kata nak buat temuramah berkenaan vlog. Jadi, dah alang2 diorang buat show ke seremban, Aman pun pergi la. Walau tak sempat tengok show, tapi dapat la sembang2 dengan diorang semua ni. Diorang sempoi!! (dan yang paling penting, diorang tengok vlog aku..weeee!)

Apapun, temuramah tu sebenarnya untuk 1 website diorang ni, 1711entertainment. Company ni kiranya macam artist management la. Antara artis yang diorang manage dan buat tour ialah Sleeq, Iamneeta, Najwa Latiff dan ada lagi beberapa. Dan selain itu, Aman tengok, diorang juga ada 1 mission untuk exposekan bakat2 baru yang masih belum diketahui umum. Jadi, sebab itu juga diorang adakan interview2 seperti ni. (aman agak begitu la kot..hoho)

Okla, berbalik pada situasi dalam bilik tu. Sebenarnya, Aman agak AWKWARD. Haha. Sebab diorang semua sudah saling kenal dan kawan2. Diorang rancak berbual gurau2, dan di satu sudut bilik, ya, itu dia... ada lelaki badan gempal berdiri tegak diam dan tersengih saja. Aku la tu.

Nak2 pulak, tetibe, Aidil kata nak buat ucapan raya, jadi Aman antara yang kena berucap gak. Dan semua orang perlu diam sebab nak rekod. Pehhh... terketar2 gak la nak beri ucapan spontan dalam situasi camtu. Banyak gak cut2. Sampai jari nak buat peace pun terkaku dan tak jadi langsung peace nya. huhuhu..

Apapun, lepas beberapa lama, Aman mula berbual2 sikit, dan dah mula tenang. Sebenarnya, Aman tak perlu rasa kekok sangat pun, sebab diorang ni sumer OK, n sempoi je. Iamneeta cool! Neeta nampak paling ceria. Peminat Matluthfi. Hehe. Anas dan Patrick senyap tapi senyum2. (at least, Aman ada geng! haha) Sleeq pulak, Aman tak sangka diorang agak 'besar' dan tinggi. Dalam video dan gambar macam pendek, tapi diorang tinggi. Alyph tu dah nak sama tinggi ngan Aman dah. Syarif tak yah cakap ar. Haha.

Dan artis youtube juga, Tasha Mansha dan Syed Syamim. Pada awalnya, Aman tak kenal sangat diorang ni. Tapi bila tengok lama2, macam familiar. Diorang merupakan penyanyi yang dah buat banyak cover2 kat youtube. Clora Studio. Superb gile wehhhh! Aman serba salah lak sebab tak cam onthespot. Mana taknya, Aman kalau orang tak kenalkan, Aman tak tau. Even, Yuna pun Aman baru kenal masa dia dah jadi artis. Hahaha.

Apapun, itu antara pengalaman baru la Aman dapat berkumpul dengan kelompok anak2 muda yang berbakat seperti mereka. Selalu Aman lepak dengan geng2 komik je, kali ni geng2 nyanyi lak. Nasib baik diorang tak bantai nyanyi ramai2 dalam bilik tu. Kalau tak, Aman offer diri jadi tong drum je la. Semua sore sedap, Aman je sore katak. MALU! Huhu.

Ok2, dah banyak membebel, untuk korang yang nak tengok interview Aman bersama 1711entertainment ni, korang boleh klik link kat bawah ni. Nasib baik masa interview ni, dah tak cuak. Jadi, dapat jawab dengan lancar. Yatta!!

~ KLIK SINI EK! ~

Di bawah ini pula, video spontan yang Aman sempat rakam sebelum kitorang dah nak balik. Diorang semua nak buka puasa sama2 tapi Aman kena balik sebab ada event dengan family. Dan juga, Aman dapat free album Sleeq dan Iamneeta. Sempat juga mintak otograf kat album masing2. (Nanti kalau jual balik, mesti mahal. Muahaha! oktipuje)



Apapun, (brapa banyak kali "apapun" daaaa..) Aman hope dapat lepak ngan diorang lagi. Tapi masa tu kalau jadi, dah tak awkward dah! Yosh!! (rasanyalah..huhu) So, kepada korang, support la mereka2 ni ya. Mereka ni punyai bakat yang best! Dan jangan lupa sokong gak 1711entertainment!

TERIMA KASIH!!

^___^

-out-

8 comments:

shazrul iman hadfi ahmad said...

bila nak buat duet dengan deorang. hehe

Anonymous said...

Howdy! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
There's a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Cheers

Feel free to surf to my weblog :: word finder

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister

Guo Guo said...

guowenhao20150330
new balance
mlb jerseys wholesale
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
adidas outlet
cheap oakley sunglasses
fitflop sandals
michael kors outlet
air force one shoes
ray-ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
cheap jordans
pandora jewelry
burberry outlet online
prada shoes
michael kors outlet online
oakley sunglasses
nike air max uk
herve leger
louis vuitton outlet uk
pandora jewelry
kate spade
salomon shoes
insanity max 30
adidas shoes
coach outlet store online
michael kors uk
fred perry polo shirts
louis vuitton outlet online
tory burch outlet online
karen millen uk
michael kors outlet
babyliss hair dryer
oakley sunglasses wholesale
lebron james shoes
true religion jeans
air jordan concord
abercrombie

风骚达哥 said...

20151010 junmda
michael kors outlet
ugg outlet store
Coach Factory Outlet Private Sale
michael kors handbags
Ugg Boots,Ugg Boots Outlet,Ugg Outlet,Cheap Uggs,Uggs On Sale,Ugg Boots Clearance,Uggs For Women
louis vuitton outlet
Louis Vuitton Bags On Sale
air max 95,nike golf,nike janoski,air max 1,nike canada,nike plus,nike shox,nike factory store
ugg boots
cheap uggs
Coach Factory Outlet Private Sale
ugg boots sale
coach outlet
Louboutin Red Bottoms Shoes Outlet
Christian Louis Vuitton Red Bottoms
Louis Vuitton Bags On Sale
Michael Kors Outlet Sale Clearance
Abercrombie & Fitch Factory Outlet
ugg boots australia
Lebron James Basketball Shoes Sale
coach factory outlet
michael kors bags
ugg boots sale
tory burch outlet
Gucci Outlet Online Sale
michael kors handbag
air max 90
Michael Kors Outlet Online Mall
timberland boots for women
coach outlet online