Monday, July 9, 2012

Apa Citer komik G3??

Pehh.. rasanya agak lama tak buat entry pasal perkembangan kerja komik Aman dalam Majalah G3. Apapun, sekarang ni, dah masuk bulan 7 dan Aman pun baru je siapkan komik LabuBula episod 8.

Kalau sesiapa yang follow komik LabuBula aman tu di Majalah G3, Lately, Aman akui kualiti komik agak drop. Sebab Aman terbiasa delay kerja then bila nak submit, baru rushing. Jadi, kebanyakan komik tu agak rushing disiapkan. jadi, Aman minta maaf banyak2. (janji tak buat lagi.. huhuhu)

Aman skang tengah susun jadual diri lagi. Nak kasi disiplin dengan kerja2 lain. Bukan senang nak tukar tabiat diri. Jadi, Aman masih dalam proses berubah kepada yang lebih baik.

Alhamdulillah, bermula episod 7 hari tu, Aman dah mula tak rushing sangat. Tapi still kualiti sikit comot. Dan episod 8 kali ini, yang bakal keluar pada bulan puasa nanti, Aman boleh kata, Aman agak berpuas hati. Kerja tak rushing, dan kualiti dah kembali normal. Alhamdulillah.

Ohye, citer pasal puasa, sempena puasa nanti, G3 isu 102 (isu bulan ogos) nanti, Majalah G3 akan buat edisi bumper! Jadi, Aman agak hepi sebab:

-Majalah G3 akan tebal
-Komik LabuBula kali ni kualiti yang bagus!
-Jalan cerita LabuBula sedang berada di puncak!
-Aman ada lukis 2 page extra komik spesel puasa. hehe

Yup2, Aman ada lukis komik spesel pasal puasa. Bukan LabuBula, tapi ini tambahan saja. Hope korang akan suka walaupun 2 pages je. hehe. (preview komik di atas)

Ohye, Aman tak dapat nak tunjuk preview page komik LabuBula kali ni sebab setiap page akan ada spoiler. Terutama pada mereka yang belum baca episod bulan julai. Lagipun, episod 8 ini ialah episod yang agak tegang! Di mana cerita LabuBula sudah berada di tengah2.

Yup2, Aman dalam proses untuk menamatkan siri LabuBula ini. Dan Aman harap endingnya akan buat korang terharu dan terpegun dengan misteri yang bakal dirungkai. hehe

Oklah! Apapun, jangan lupa dapatkan Majalah G3 isu 102 tau! Bumper Raya tuuu!!

-out-

p/s- nantikan filem pendek terbaru lakonan geng kartunis2 G3. hehehe!

8 comments:

razzwey said...

Oh yeah.... :-)

Anonymous said...

Ekau lukis cantik ko, comot ko, tombam ko, pakcik totap sokong ekau.
Biar amareka hantar posawat F15 nak bom jamban pakcik.. pakcik totap sokong ekau.. pakcik relo poie momorut kek jamban masjid.
Hidup aman tombam!

-pakcik tam tam-

afeb pilah said...

gudluck aman!

Anonymous said...

hihi.. abang aman.. cemane nk antor work kat G3.. by post kah, kepada Abang A'an Budak baik selaku editor yg chumel....??

nazha anua said...

pokcik pon totap sokong ekau eman tam tam

Anonymous said...

What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious experience about unexpected
emotions.

Feel free to surf to my webpage - 401k contribution limits 2013

mao qiuyun said...

mcm bags
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
jordan 4
ray ban
coach outlet
instyler ionic styler
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
minnesota vikings jerseys
michael kors factory online, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
ray ban sunglasses online
ugg boots, http://www.uggboot.com.co
swarovski uk
converse shoes
boston celtics jersey
true religion jeans
polo ralph lauren outlet
asics running shoes
roshe run men
polo lacoste pas cher
snapback hats
north face jackets
michael kors uk
ray ban uk, http://www.raybansunglass.co.uk
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com
cheap snapbacks
ralph lauren uk
dansko outlet
oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net
cartier love bracelet
true religion jeans, http://www.truereligionoutletstore.us.com
michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com
the north face outlet store
beats headphones
ysl outlet
0815maoqiuyun

Hua Cai said...

swarovski jewelry
kate spade outlet
fitflop sale
louis vuitton bags cheap
lululemon outlet
gucci outlet online
nike blazer pas cher
ray-ban sunglasses
nike huarache
kate spade handbags
michael kors outlet store
prada outlet
nike huarache
oakley sunglasses
louis vuitton bags
mont blanc outlet
lululemon outlet online
ferragamo shoes
louis vuitton sunglasses for women
mulberry uk
cheap mlb jerseys
thomas sabo outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
prada handbags
cheap football shirts
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
true religion outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
tiffany outlet
timberland shoes
ralph lauren uk
tiffany jewellery
20160608caihuali