Monday, June 25, 2012

Pertemuan AWESOME!

Sememangnya, apa2 event yang melibatkan pertemuan kartunis dan pekomik, bagi Aman ia adalah event yang AWESOME dalam perjalanan hidup Aman sebagai pekomik. Even lepak dengan 2-3 pekomik di kedai mamak pun termasuk dalam event yang AWESOME juga!

Bila bertemu dengan rakan pekomik, akan ada 2 perasaan yang menjadikan dia AWESOME! Pertama ialah rasa teruja dapat berkongsi ilmu dan info yang tak dapat nak dengar dari channel Berita TV tempatan. Ini berita mulut ke mulut punya! Kisah2 pengalaman dan kerja keras setiap pekomik akan memberi inspirasi untuk terus rasa semangat. Yang kedua, rasa daya saing. Bila masing2 mula bercerita tentang projek masing2, memang Aman akui akan ada rasa cemburu. Tapi ianya bukan cemburu jahat, ia cemburu untuk menjadi lebih baik. Bersaing secara sihat. Aman nak lihat kawan2 Aman berjaya, pada masa yang sama, Aman taknak kena tinggal. Lebih kurang macam tu la...

Apapun, dapat lepak dengan geng2 komik memang AWESOME, dan Aman sentiasa menunggu peluang untuk bertemu mereka lagi nanti, ngeteh, borak, dan have fun!

-out-

p/s- gambar di atas ialah semasa event "Anda, PM dan Kartunis" di Pasar Seni (24 jun). Dari kiri: ArtZam, Awi, Bophairy, AmanWan, Reja dan XsRizal.

7 comments:

azri johan said...

tak nampak pon gambarnya :'(

razzwey said...

seronok lepak ngan korang hari tu... korang memang geng awesome! :-D

Anonymous said...

pekomik? tak sesuai lah bunyinye. gunelah perkataan "kartunis". sebut pun mcm grand je. :-)

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister