Sunday, June 17, 2012

Buku kedua/ketiga, OnTheWay~!!

Setelah nomik pertama Aman, Lawak Sekolah diterbitkan pada bulan April lepas, sekarang, Aman sudah mula melukis untuk buku kedua.

Kali ini, Jalan cerita lebih clear. Kalau masa nomik pertama itu, Aman masih blur dengan karakteristik setiap watak dan plot. Tapi kali ini, segalanya bagi Aman sudah dirancang dengan baik.

Kepada yang sudah membaca buku pertama Lawak Sekolah, Aman berani jamin, buku kedua akan lebih menarik dan lawak! Jamin sungguh ni!

Dan Alhamdulillah, semasa melawat nenek di hospital tadi, Aman dah dapat idea tiba2 untuk buku ketiga. Untuk buku ketiga ini, Aman agak teruja. Sebab kemunculan watak yang bagi Aman sangat cool dan konflik yang lebih mengancam! Tak sabar nak hasilkan buku ketiga! Rasa macam nak skip je terus lukis buku ketiga. Hahaha!!

Apapun, idea2 ni memang datang tak tentu masa.Tapi Aman sangat bersyukur ia datang awal seperti sekarang. Alhamdulillah!!

Yoshh!! Target, kedua2 buku ni (buku kedua dan ketiga) akan siap semasa hari raya. Tapi Aman masih tak sure. Aman boleh jamin, buku kedua siap masa raya. Buku ketiga mungkin terlewat sikit. Tapi harapnya, target Aman untuk ada 5 siri Lawak Seklah tahun ini akan tercapai.

Amin!!

-out-

11 comments:

ParkAir said...

Aku cuba cari buku yang pertama kat Temerloh tapi tidak dijumpai. Hmm...

razzwey said...

good luck Aman, aku tak sabar dah ni menunggu komik kedua pulak...

nazha anua said...

goodluck aman^^

Noah Nothat said...

smoga berjaya!!!!

saya reader baru di sini
sila beri tunjuk ajar (sambil tunduk)

http://adayinthelifewithnoah.blogspot.com/

Edy Ramanov said...

semoga berjaya fuad doakan aman. caiyok3x!!! aman wan

Aman Wan said...

ParkAir, buku ni rasanya masih dalam proses ke kedai2. Jadi maybe lambat sikit. huhu, maaf ya.

Razi, terima kasih! Aku pun tak sabar nak tunggu buku kedua. Tapi takleh sabar lukis lama2. huhu

Nazha, Hoho, gud luck juga projek kau dengan Nazry. XD

Noah, hai noah! Selamat berkenalan! Terima kasih.

Fuad, terima kasih fuad! Harapnya buku kedua ni nanti fuad akan suka la. =)

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister

风骚达哥 said...

20151010 junmda
michael kors outlet
ugg outlet store
Coach Factory Outlet Private Sale
michael kors handbags
Ugg Boots,Ugg Boots Outlet,Ugg Outlet,Cheap Uggs,Uggs On Sale,Ugg Boots Clearance,Uggs For Women
louis vuitton outlet
Louis Vuitton Bags On Sale
air max 95,nike golf,nike janoski,air max 1,nike canada,nike plus,nike shox,nike factory store
ugg boots
cheap uggs
Coach Factory Outlet Private Sale
ugg boots sale
coach outlet
Louboutin Red Bottoms Shoes Outlet
Christian Louis Vuitton Red Bottoms
Louis Vuitton Bags On Sale
Michael Kors Outlet Sale Clearance
Abercrombie & Fitch Factory Outlet
ugg boots australia
Lebron James Basketball Shoes Sale
coach factory outlet
michael kors bags
ugg boots sale
tory burch outlet
Gucci Outlet Online Sale
michael kors handbag
air max 90
Michael Kors Outlet Online Mall
timberland boots for women
coach outlet online