Monday, February 27, 2012

Progress buku AmanWan untuk Pesta Buku PWTC 2012~!!

Sekarang ni Aman terpaksa stop jap buat vlog sebab Aman sedang sibuk yang amat untuk siapkan nomik solo Aman ni. Nomik ni ialah gabungan Novel dan Komik. Di mana pembaca boleh enjoy cerita ni dengan dua medium yang berbeza.

Ini ialah projek Aman dengan Team BlinkBook Sdn Bhd iaitu pengurusan oleh AinMaisarah. Harapnya, nomik ini bakal memikat hati korang. Buat masa skang, memang masa sangat suntuk. (entry ini pun ditaip dengan penuh laju!) Sebab pihak pengurusan mahukan nomik ni siap sedia dijual ketika pesta buku di PWTC bulan April ni.

Dan Aman perlu siapkan 2 nomik serentak. Hohoho. Memang agak susah, tapi kalau taknak susah, camne nak berjaya kan?

Jadi, sebab tu, Aman terpaksa korbankan beberapa perkara untuk siapkan nomik ni tepat pada masanya, termasuklah video2 di youtube. InsyaAllah lepas habis je lukis, Aman akan aktif kembali post video di channel AmanWan mahupun BlinkBookTV.

Tajuk komik ni masih belum konfem lagi, dan cerita mengenai apa pun Aman tak boleh nak revealkan lagi. Tapi Ianya sesuatu yang baru, dan Aman sendiri teruja menyiapkan nomik ni. Nomik ni ada 3 watak utama, dan semasa entry ni di taip, watak2 utama ni masih belum ada nama. Dan Kak AinMaisarah ada membuat pertandingan untuk meneka nama watak. Jadi, kalau korang sudi dan mahukan hadiah daripada BlinkBook, boleh lah sertai dengan klik pada link di bawah gambar2 di bawah ni. Dan ia akan terus bawa korang ke contest tu.






Oklah, masa dah sangat suntuk ni. Nak kena sambung lukis lagi ni. Babai!

-out-

10 comments:

grOundnUt said...

wow!menarik~

LaLa mhdnor said...

bila pesta buku tu?

razzwey said...

good luck aman, aku akan jadi pembeli pertama komik ko tu ye... :-)

Husna Adnan said...

Good luck, Aman!

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister

mao qiuyun said...

mcm bags
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
jordan 4
ray ban
coach outlet
instyler ionic styler
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
minnesota vikings jerseys
michael kors factory online, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
ray ban sunglasses online
ugg boots, http://www.uggboot.com.co
swarovski uk
converse shoes
boston celtics jersey
true religion jeans
polo ralph lauren outlet
asics running shoes
roshe run men
polo lacoste pas cher
snapback hats
north face jackets
michael kors uk
ray ban uk, http://www.raybansunglass.co.uk
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com
cheap snapbacks
ralph lauren uk
dansko outlet
oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net
cartier love bracelet
true religion jeans, http://www.truereligionoutletstore.us.com
michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com
the north face outlet store
beats headphones
ysl outlet
0815maoqiuyun

John said...

adidas superstars
longchamp handbags
oakley sunglasses cheap
moncler uk
air max
birkenstock outlet
ralph lauren sale clearance uk
fitflops sale
ray ban sale
pandora jewellery
chenshanshan20170304