Monday, January 9, 2012

Perjumpaan ArtiSeni di MidValley~!!

Masa tu aku buka FB dan aku terbaca status Nazry Salam, penulis komik (Misi8A & Misi10A) dan novelis (Kelab Da Vinci) bahawa dia ada nak buat perjumpaan antara peminat2 seni lukis dan tulis ni. Aman rasa itu idea yang best so, Aman pun turut serta la.

Kemudian, pada tarikh perjumpaan tersebut... 7 Januari 2012..
AMAN TERUJA~!! Yup2, Aman memang sangat teruja bila sampai2 je di MidValley, dah ramai sedang berkumpul! Hebat!! Masing2 sangat peramah, berbakat dan sempoi!! Lama gak lepak2 dengan diorang. Ada yang Aman kenal seperti Nazry, Kak Husna, Laven, Ainaa, Reja, Pac dan Selo. Dan ada yang hanya berkenalan di FB dan juga muka2 baru. Tapi walau muka baru atau lama, masing2 boleh hangout dan lepak sama sebab kitorang share minat yang sama. Kami Artis Seni~!! Hehehe!

Kesimpulannya, perjumpaan ini sangat berbaloi. Aman dapat share ilmu dan juga dapat ilmu dari mereka. Semangat untuk bekarya juga meluap2 lepas perjumpaan tu. Hope perjumpaan ini akan diadakan lagi oleh Tuan Presiden Revgang iaitu Nazry Salam~!!

Terbaik Naz, aku salute usaha ko! Yeahh~!!

RevGang amik gambar. Foner dan Afiq tak dapat datang la pulak.

Signature hampir semua yang hadir. Cool beb~!!

-OUT-

P/S- Thank Selo, Laven dan Syahmi sebab lepas je perjumpaan n, korang teman Aman shopping. Tak sempat nak belanja korang aiskrim McD hari tu. huhu. Nanti tuntut ye. hik3.

P/S 2- Ohye, gambar2 ni aku curik dari FB Nazry Salam. hehe. Aku tak sempat nak snap pic atau buat video sebab busy bersembang dengan diorang semua. Cool~!!

9 comments:

SyazwanSarawak said...

this is best bro! :D

grOundnUt said...

wow..unexpected meeting ke ni?^^'

Selo said...

ok nanti aku nak claim sunday coklat conneto...baru 4ringgit haha! xD

Aman Wan said...

Syazwan- memenag best bro! Jom join next time!

groundnut- plan onthespot je meeting ni. lain kali mungkin leh hebah2 kan kat orang lain. hehe

selo- ape klas conneto, aiskrim potong la baru oldskool~!! (kira duit dlm wallet)

namik_pasha said...

walaupun menjadi sudah bergelar artis, encik aman tetap memberi layanan kepada kami terutama saya yg bukan artis ini. tq :D

ahmad syahmi bin mohamad said...

encik aman...saya nak tuntut roti boy buttermilk satu sebab teman awak pegi shopping aritu bole x?jgn lupa milo ais satu...huhu..XD

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger