Saturday, November 12, 2011

Gangster di Carrefour~!!

Waahhh~!! Agak lambat untuk aman updet pasal event Komik-M di Carrefour Ampang hari tu. Aman sebenarnya ada rakam2, and bajet2 nak buat vlog je. Tapi akhirnya hanya rakam random2 je. So, terpaksa gak buat entry. Entry ringkas je. Yoshh!


Seperti yang dah sedia maklum, event ni menampilkan geng2 Iklan Gangster! Yeah! Dan paling best, ramai editor turun padang gak! Editor Komik-M (Wanzu, Alif, Lobak), PTS (Jimi), dan WuuHuu (Fariz). Jadi, agak meriah dengan kehadiran diorang~!!


Oleh sebab hari tu ialah hari sabtu, jadi kebanyakan yang datang ke Carrefour ialah family. Jadi sambil2 kitorang melukis2 tu, ada la jugak offer untuk lukis muka anak2 diorang. Free kot~! Takkan taknak. Tapi yang banyak jadi karikatur terjun ialah froggy je. haha. Aman cuma lukis muka ada seorang adik perempuan dan muka enche wanzu je. Kat bawah ni ialah gambar2 yang aman cilok dari FB froggy, Enche Wanzu dan Komik-M.


Adik ni pulak satu2nya "customer" yang setia bersama kitorang dari mula event sampai habis. Haha. Diorang adik beradik ni tengok Iklan Gangster tapi tak percaya yang kitorang ni pelakon Iklan Gangster tu. hahaha, camno ni? Ohye, terima kasih pada Shazwani Azman dan rakan2 sebab sudi datang untuk bertemu Aman. hehe

So, walau event ni just simple, tapi serius aman have fun gak! Kitorang dah tak macam buat event, bagi aman macam sekumpulan kawan2 tengah studygroup subjek komik. hahaha. Oklah, bukan senang nak lepak dengan geng2 pekomik ni. Lebih2 aman ni jauh ke Nilai. huhu. Bawah ni lak antara sebahagian kecik lukisan yang kitorang hasilkan.

Event ni sekejap je, cuma sejam. Jadi, lepas kitorang habis je event kat Carrefour ni, terus reramai pergi KFC. Haaa, Enche Wanzu belanja kot~!! Dia jadi "supplier" hari tu. hehe. So, macam biasa la, makan2 sambil sembang2 dan bergosip. =p

Nah, ini ialah iklan pendek kitorang kat KFC. keh keh keh~!

Ok lah, setakat ni je entry kali ni. Apapun, ini antara event yang bersejarah gak dalam dunia pekomikan aman. Pulang je dari event ni, memang semangat berkobar2. Satu hari nanti, aku mesti akan jadi pekomik yang BEST~!!! YOSSHHH~!!!

-out-

p/s- Jangan lupa tengok TV Alhijrah esok (ahad) pukul 9 pagi! AmanWan dan Mentol Pecah akan jadi tetamu khas rancangan Assalamualaikum~! Yeaayy~!!

10 comments:

Aleya said...

alaaa.. ruginya x dpt pegi...

sentap said...

meh buat kat wangsamaju pulak..

azieyanz said...

hari tu nak pegi tapi tak sempat plak kn so..memang tak pegi la jawabnye..huhu!

C i k P i p i T e m b a m said...

alaaaaa.. ingatkan k4 wngsa maju... nk pegiii !!

miSpYeja said...

mkn kfc tak pdang kmera ye amanwan^^

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

Hua Cai said...

swarovski jewelry
kate spade outlet
fitflop sale
louis vuitton bags cheap
lululemon outlet
gucci outlet online
nike blazer pas cher
ray-ban sunglasses
nike huarache
kate spade handbags
michael kors outlet store
prada outlet
nike huarache
oakley sunglasses
louis vuitton bags
mont blanc outlet
lululemon outlet online
ferragamo shoes
louis vuitton sunglasses for women
mulberry uk
cheap mlb jerseys
thomas sabo outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
prada handbags
cheap football shirts
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
true religion outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
tiffany outlet
timberland shoes
ralph lauren uk
tiffany jewellery
20160608caihuali

happy 123 said...

adidas yeezy boost
kobe 11
true religion
nike air max
adidas nmd
van cleef arpels
michael kors handbags
yeezy boost 350
michael kors handbags
longchamp handbags