Tuesday, July 19, 2011

Tart Nenas Mama

Well, seperti mana yang aman pernah bitau dalam entry lepas, komik antologi aman yang bertajuk Tart Nenas Mama tak akan di publish tahun ni. Jadi, editor dah minta aman untuk compresskan komik aman dari 12pages ke 10pages. (huhu..dulu bajet boleh dimaafkan..huhu)

dan apa yang aman dah buat, ialah aman gabungkan 2 muka surat pertama dan 2 muka surat terakhir. Jadi SIAP~! hehe. korang boleh klik gambar komik di sebelah ni, untuk tengok perubahan yang aman buat dan hasilnya. Apapun, akhirnya editor terima komik ni, dan mereka akan simpan komik ni untuk dipublish tahun hadapan! Yeay! Jadi, sebelum komik ni dipublish, aman harap akan sempat terbitkan beberapa lagi komik! Yosh!

Oh ye, dan apa yang kelakarnya, tak sangka komik Tart Nenas Mama ni juga memberi inspirasi kepada mak aman yang dah pencen, untuk memulakan bisnes tart nenas tahun ni. haha! Bawah ialah gambar2 proses tart nenas emak~! Apapun, sempena Ramadhan yang makin tiba, aman nak wish selamat bersedia mengerjakan puasa dan menjalani ibadah yang berlipat2 ganda~! Moga kita dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah SWT ya~! Aaaamiin~!


^_______^
-out-

16 comments:

Kaydee said...

ni dah macam entry gadis urban ni...

hahahaha~ :P

Aman Wan said...

alamak, agak la u ols~! hik3, urban tak i? duhh~ =p

Torpedo said...

Aku juga suka Tart nenas. Inilah kuih yang sentiasa memberi perasaan raya kepada aku walaupun aku makan pada waktu bukan raya. Banyak makna woh tart nenas bagi aku.

Lavendra said...

Wahh~ Kuih favourite aku semasa raya XD Nyum3, tak saba nak balik raya ni!

Aman Wan said...

torpedo- wahh..kau memg betul2 suka tart nenas ya. haha, samala ngan aku! takde tart nenas, tak lengkap raya. hehe. ni pun, dah berbalang tart nenas aku habiskan. belum raya lagi ni. huhu

laven- hehehe, sama ngan aku! tapi aku suka batang buruk juga! walau nama dia buruk. XP

riben putih said...

like byk2~ hehe xsabar lak nak raye..wuwuwu

Isteri Encek Bard said...

TAT NANAS KEGEMARAN RAMAI... WAAAAAAAAA TAK SABO NAK BACA KOMIK NIE

SuhanaSamsuddin. said...

whooaaa..lepas ni leh la buat tutorial vlog kuih muih pulak. hehe ^_^

Cikgu AL said...

cikgu al suke kueh tart!!!!

miss Tira said...

i love tart...nyum3...

detkbell said...

tart nenas mmg best..... tp tak leh mkn banyak2 nanti sakit perut... lol

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister

Hua Cai said...

hermes outlet store
swarovski outlet
hermes outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap nfl jerseys
kate spade handbags
basketball shoes
kobe shoes
lebron shoes
ralph lauren outlet
ferragamo outlet
michael kors factory outlet
beats by dre
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
rolex watches for sale
cheap nfl jersey
michael kors online outlet
rolex watches
adidas outlet store
mulberry bags
longchamp handbags
ralph lauren polo
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
true religion jeans
michael kors uk outlet
polo ralph lauren
rolex outlet
fitflops clearance
michael kors handbags
camisetas futbol baratas
fitflops sale clearance
true religion jeans
air max 90
polo ralph lauren
20160608caihuali