Tuesday, April 12, 2011

Habis sudah...

Mimik muka sepanjang final semester ni....Dem~!


AKHIRNYA~!!
Final semester aman sudah mencapai penghujung! Setelah berminggu bergelumang dengan stress akibat kerja yang sangat melambak, segalanya kembali reda sekarang. Banyak benda telah berlaku pada akhir semester ini. Menangis, marah, kecewa, suka, penat, sedih, (ya, sangat stress) dan aman sekarang sudah boleh tidur dengan lena. (sampai tersengguk masa exam)

Apapun, aman nak berterima kasih pada semua rakan2 studio yang saling support dan saling saiko untuk kita masing2 bekerja keras, juga kepada lecturer yang sangat supportive dan 'menakutkan', mak dan ayah yang sangat concern dan sentiasa menasihati untuk aman terus bersemangat, dan kepada Yang Maha Penyayang kerana mengizinkan tubuh badan dan minda ini untuk terus berjuang. Terima kasih banyak2~!

Walaupun ini bukan lah detik akhir yang sebenar, tapi, aman dah mula merasa rindu kepada hidup sebagai pelajar studio. Dan, x sanggup lagi untuk mengucapkan selamat tinggal kepada rakan2 dan lecturer. Namun, hidup kena terus. Perjuangan masih belum habis.

*****

Ok! Tamat sesi meluahkan perasan. (tunggu saja saat konvo nanti..mesti ada entry panjang yang lebih emo..hik3) Berbalik pada DUNIA KOMIK~!! Walaupun progress aman tidak berjalan lancar, namun, tak bermakna aman 'bercuti' dalam komik. Kerana berkomik sudah menjadi rutin harian yang tak boleh nak dipisahkan. (walau tengah exam, masih lagi sempat pikir pasal storyboard untuk komik)

Untuk KOMIK SOLO, bersama Komik-M, aman dah clearkan jalan cerita dan akan bersedia melukis secara terus! Lepas ni aman dah bebas, dah boleh jadi pekomik sepenuh masa! Yeah! Selain itu, sekiranya ada diantara korang yang add aman di FB, mungkin korang ada terperasan tentang projek komik Biri2 Baem yang sedang aman usahakan. Tapi, pasal itu, aman akan beritahu dalam entry yang lain, yang lebih khusus pasal komik tersebut.

Oklah, aman sebenarnya cuma nak buat entry pengumuman pasal dah habis projek studio saja. Terlebih2 la plak. Neway, dengan ini, aman umumkan....blog Comics N Career ini, akan mula beroperasi~!!!

Yeah~!!
^_________^

p/s- terima kasih banyak2 kepada Irfan Foner dan juga Ainaa yang membantu aman dalam menyiapkan model final aman ni. Lecturer puji beb! Nice~!!!

9 comments:

Flow Cahaya Jannah said...

Gudluck aman! saya sentiasa menyokong aman! x sbr tnggu komik aman XD

Aman Wan said...

Terima kasih jannah~!! Aman akan berusaha mulai dari hari ni! Yeah!

^____^

Reja said...

Yeahhhhhh....dah habis....WWOOOHHOOOOOO..!!!


ehhh...pehal aku lak lebeh-lebeh... hahaha...Tahniah Aman...looking forward for your SET!

jemari bebas? said...

oh ko stress rupenye

Aman Wan said...

reja- hahaha! yeah! tak sabar nak jadi pekomik sepenuh masa macam kau, bop, dan jas. Aku akan try siapkan SET secepat mungkin! XD

boboi- ye, aku stress. kau baru tahu ye. cis~

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister