Sunday, February 13, 2011

Maaf, tiada progress~

Apa khabar semua. Ok, malas pula nak berminta2 maaf kat sini kerana tak update blog. haha, macam la ada orang baca blog ni. apapun, aman cuma nak BERTERIMA KASIH banyak2 kepada mereka yang masih sudi jenguk2 ke blog ni walau tiada update. ^____^

Oklah, sepertimana yang korang tahu, blog 7AMAN7 ini khas untuk progress komik aman. dimana tujuan aman buat blog ini ialah supaya 1 hari nanti, (sekiranya aman berjaya) akan ada newbie yang boleh rujuk perkembangan komik aman dari amatur hinggalah ke peringkat yang seterusnya. (aaamiinn)

Jadi, oleh kerana blog ni khas untuk komik, apabila tiada update, bermakna komik aman juga tiada progress. Aman terpaksa hold kejap progress buat komik ni hingga bulan april nnti. selepas tu, karier aman sebagai pekomik sepenuh masa akan bermula. Insyaalllah. Aman akan cuba terbitkan komik dalam tahun ni juga.

Ok, tapi walau aman tak update blog, aman masih ada youtube channel , AmanWan , yang korang boleh tonton setiap minggu kerana aman akan upload video di sana weekly. Dan terbaru, aman akan mula buat projek akhir semester dengan kawan2. dimana kami akan produce shorts comedy setiap minggu 2 kali. Hope korang akan menonton dan kalau nak subscribe pun boleh jeee~

Thanx sebab terus bersama aman. Jumpa lagi bulan april nanti!

Luv U~!!

^____^



-out-

5 comments:

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister

chenmeinv0 said...

polo ralph lauren shirts
ralph lauren uk
tory burch outlet
nike outlet store
michael kors handbags
lebron 13 shoes
prada bags
nike air max shoes
cheap jordan shoes
mont blanc ballpoint pens
hzx20170308