Saturday, January 1, 2011

Subscribe 2011~!!

Salam semua! Selamat Tahun Baru!
(semua orang buat entry tahun baru, aku nak juga buat!)

Ok, di sini aman nak umumkan sesuatu. Mulai 2011 ni, aman akan punyai 1 aktiviti setiap minggu untuk korang semua! (bajet gila aku..) Mulai semalam, dan seterusnya, aman akan buat vlog~!!!! Yeah!

Untuk video pertama ni, (sebenrnya kedua..) aman saja nak promot kat blog. sebab selepas ni, segala update vlog aman hanya di youtube. sebab vlog aman ni bukan lagi berkisarkan "Comics n Career", jadi aman xnak campur.



Apapun, kalau korang sudi, dan seorang youtubers sejati, boleh la melawat channel AmanWan, (ini channel baru khas utk vlog), dan subscribe untuk dapatkan update vlog seterusnya. hehe!

Ok, sebelum tu, aman nak perkenalkan sesuatu...seseorang kepada korang semua. Rasanya korang dah kenal diorang ni, jadi, yeah, ini dia....MENTOL PECAH~!!!

Diorang ni buat video2 yang sempoi di youtube dan sekarang diorang semakin naik dengan video2 gila yang pecah otak best!! Korang subscribe dan layan la video diorang ni, sangat berbaloi! (hiburan hujung minggu aku ni ! selain baca komik online kat mangastream)

Neway, untuk video terbaru penutup tahun baru 2010, diorang ada buat 1 video yang Aman juga ada di dalam nya. (segan seh~) Dalam video ni, korang akan tengok bagaimana Mentol Pecah membantu aman dalam sesuatu misi di Comic Fiesta!



So, Selamat Tahun Baru lagi sekali, semoga korang terus superb dan menyokong AmanWan dan MentolPecah~!! Enjoy~!!

-out-

9 comments:

Lavendra said...

Gempak gila la video diorang~
Tahniah Aman sebab dpt jumpa keith! XDD

Selo said...

Nice Vlog...Nice Jokes!

Admin @ Ryzal said...

shazet tu beatbox malaysiakan??

Aman Wan said...

laven- yup2, berdebar2 kot. hahaha. tenkiu laven! XD

selo- haha, tenkiu2~!!

rysal- yup2, aman pun baru tau dia beatbox malaysia lepas tgk youtube channel dia. cool~!!

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister