Tuesday, July 6, 2010

BINTIK - Titik Parody

Pertama sekali, aman nak ucapkan jutaan terima kasih lah pada mereka2 yang bagi ucapan selamat pada Hari Jadi Aman yang ke-19 (hihihi) pada 1 Julai lalu. Haha, aman sangat hargai ucapan korang~!! Doakan aman sentiasa sukses ya!

Hah, entry kali ni sebenarnya aman nak kongsi dengan korang hadiah hari jadi yang aman dapat dari kawan2 aman yang best n sengal2 lutut nih~!! haha. Kalau korang masih ingat, aman pernah menghasilkan shortfilm bertajuk TITIK dimana aman sangat berpuas hati dengan penerimaan penonton terhadap shortfilm ni. Aman masih belum publish lagi shortfilm ni secara terbuka di internet, jadi kepada sesiapa yang tak tahu tentang shortfilm tu, boleh tengok trailer ni:



Haaa.....dan apa kaitan shortfilm aman dengan hadiah hari jadi dari mereka? haha, sebenarnya, mereka ni, KayDee, Inas, KakTi, dan Husna telah menghasilkan shortfilm parody TITIK yang bertajuk BINTIK bersempena besday aman tu. hahaha, parody ni memang kelakar! Bagi yang pernah tengok shortfilm TITIK sebelum ni, korang mungkin lebih faham jalan cerita dan lawak dia. Sejujurnya, pada detik 12 malam besday aman tu, aman sangat enjoy menonton shortfilm ni. Terharu ada gak sebab diorg sanggup buat sumer ni. huhu. Aman tatau nak cakap apa, cuma terima kasih banyak2 kat korang dan juga rakan2 yang lain. Terima kasih banyak~!!!

Jadi, dengan bangganya, aman persembahkan hasil kerja gadis2 sengal yang bertajuk BINTIK~!!



-out-

p/s-- pada sesiapa yang pernah menonton kesembilan2 shortfilm di AAD FILM FESTIVAL, korang akan perasan beberapa elemen dari shortfilm2 itu diserapkan juga sebagai parody selain TITIK. =) Hasil kerja yang brilliant~!!

15 comments:

Anonymous said...

Salam.
Eh? Hari jadi ke-19?

cam tipu jer.
=)

-Qib-

The Beoples said...

kak ti dah bagi keizinan ke????
xleh jadinye... aku nak gak letak the making... hahahaha~

tapi sabtu ahad ar... dah keje ar katakan kan... i'm glad u like our present... dan ko mmg bajet muda... 19? kamon shazu... ko 22 kot tapi masih "remaja biase"... hahahaha~

ak smpai skrg xtahan yang remaja tu.. hahahaa~

NiR said...

hahahaha

aku ske part mati kene tolak
kat sungai..pastu
inas pakai sweater tutup muka
sbb takde org lain da
good job kd!!

INDRA QIRANA said...

hu sangat muda belia lagi ....

Anonymous said...

Husna, Bleh mng the best actress...watak pling mnonjol

Aman Wan said...

naqib- eh, x nampak muke muda lg ke? hehe

kaydee- dia izin klu letak dalam blog je, FB xleh. cepat ar upload the making. aku nak tengok gak. huhu. ak lak sampai skrg x fhm kenapa ko x thn dgn "remaja biasa"... adakah ko anggap aku ni remaja spesel? hik3

nirman- haha,pelakon skang mahal2 even yg berlakon lalu depan kamera je. jd termasuk save bidget la ni. haha.

indra- hahaha, video muda-mudi.

Mr.anonymous- haha, ya, kehadiran dia sgt menonjol. walau bukan utk sumer org, tp seseorg pasti sgt menumpukan perhatian pd lakonan beliau itu. hik3

adLedash said...

ala...ala..ala..nape akak xde...ala..alaa...huhuhuhu! (tgh loading vidio...teros komen..huhuhu)

Anonymous said...

kakti- mmg terbaek!
inas- mmg kesian,
husna- aku lempang jgak bdak ni!
ko-argh blah ah kau!

BunBun

Afiq Deen said...

Kenapa tak publish Titik dalam internet?

Aman Wan said...

kak arina- haha, sy pon tatau apa2. ni sumer idea kd n mereka2. hehe.

bunbun- hahaha, gilo.

afiq deen- oh, saja je. tunggu dah ada buat shortfilm baru, baru post ke youtube Titik tu. huhu

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister

Libin Huang said...

supra shoes
valentino outlet
hermes belt for sale
nfl jersey wholesale
tiffany jewellery
michael kors outlet
true religion jeans
instyler ionic styler
prada handbags
longchamp outlet
michael kors handbags outlet
hermes outlet
swarovski crystal
kobe bryants shoes
michael kors outlet
lebron james shoes
louis vuitton handbags
thomas sabo outlet
cheap nfl jersey
cheap mlb jerseys
rolex uk
michael kors outlet
louis vuitton bags
hermes birkin bag
ralph lauren shirts
michael kors wallet sale
adidas wings
michael kors outlet online
air max 2015
michael kors factory store
kobe shoes
lacoste shirts
ysl outlet
michael kors clearance
kobe bryant shoes