Wednesday, April 22, 2009

Bosan but Thanks

Anyway, aku dah bercuti selama seminggu (2 weeks lagi..) dan cuti kali ini aku ditemani oleh nenek yang datang dari kampung. Kira nenek memantau kelakuan ku la~ Tapi, kerana tv rosak, hari2 nenek di rumah ni sunyi je. Dia slalu termenung di sofa, aku pula di meja makan melukis2. Kadang2 kami berbual, tapi bila tiada topik, sunyi balik~

Pagi tadi,aku membelek2 isi dalam external hardisk. Ada beberapa movie melayu yang aku simpan.. Jadi,sarapan pagi kami tadi dihidangkan skali dengan set wayang (laptop) cerita dibawah..


Cicakman 2... not bad.. better dari yang Cicakman 1. Menyampah giler tengok Cicakman 1.. neway, Sekuel kali ni much better, even ada lack gak sket. But,still enjoyable for me.


ANDDDDD.....~

Cinta U-turn... ia filem yang..
Buang masa aku jer!
Otak x berkembang tgk citer nih!
Saper laa,yg buat citer nih..
Aisehh...damn~
Ntah hape2 ntah!

Tapi... bila aku menjeling ke arah nenek, nenek tersenyum pagi tu. menonton cerita yang aku rasakan merepek dan bosan tu. Mata nenek sgt enjoy menonton cerita tu. Kemudian aku rasa.. mungkin cerita ni tak seburuk yang aku sangka.. sekurang2nya, pagi nenek hari ni x sunyi sangat kerana cerita bosan ni~


Thanks...-out-

yeah,tv dah dibaiki~!
Hargai warga emas korang.

14 comments:

Poyo said...

Aman, manjenye koo..
Teringat kat arwah
nenek aku..
Ciumkan pipi nenet ko
utk aku.. (^_^)

Irfan F-one-R said...

teringat aku pade arwah nenek aku yg tak penah aku jumpe dan tak penah tau name.. wakaka..

bear & butterfly said...

hehe..cite mlayu mmg xbesh..
xpe...layan je...;)

jemari bebas? said...

bongok kau tgk cte cinta u-turn~

chokilala said...

comelnya nenek aman. tapi giginya mana? kihkih. gunalah polident

aman pun comel. mata aman. hehe. aman, cepat la buat komik mcm blog miao! :P

alifstyle said...

cicakman 2 tak best!
Cinta U Turn aku tak tengok, jadi ia juga tak best.

Cuma Aman Wan sahaja yang best! Sebab dia warga penyayang.

Aman Wan said...

poyo-- huhu,dah x manja sgt. sejak duduk asrama, aku mcm kurang rapat dgn family.. hmm..aku rasa anak aku nnti x nak bg masuk asrama la..

irfan-- peh..xper.. sedekahkan alfatihah pada nenek kau..aamin~

fairuz-- huhu,apeleh wat.. itu je citer yg ada..adoii..

boboy-- ah~ dari kau asyik ulang cerita Sepi jer. huh.

chokilala-- haha,nenek mmg comel, adik beradik dia ada hidung yg bulat2 cm doremon. hehe =p ah? skang x rajin nk jadi mcm miao..huhu.. akan dtg maybe?

alif-- yup,x best. tp sebab dia better dr yg 1st, kira blh layan la bg aku.huhu. yup, jgn tgk Cinta U-turn melainkan nenek aku ada bersama. =)

alif,kau warga penyayang juga pada haiwan2. kau kan peminat WWF~ (panda~)

Nasir Haris said...

sape soh ko tgk cite cinta u turn yg bangang tu....hahaha.tgk tajuk da la....haha

Aman Wan said...

hahaha..
manetau.. tajuk dia tricky kot~
kira mmg dia meng"u-turn"kan cinta aku dari filem melayu la~ haahaha

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister

Hua Cai said...

hermes outlet store
swarovski outlet
hermes outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap nfl jerseys
kate spade handbags
basketball shoes
kobe shoes
lebron shoes
ralph lauren outlet
ferragamo outlet
michael kors factory outlet
beats by dre
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
rolex watches for sale
cheap nfl jersey
michael kors online outlet
rolex watches
adidas outlet store
mulberry bags
longchamp handbags
ralph lauren polo
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
true religion jeans
michael kors uk outlet
polo ralph lauren
rolex outlet
fitflops clearance
michael kors handbags
camisetas futbol baratas
fitflops sale clearance
true religion jeans
air max 90
polo ralph lauren
20160608caihuali