Sunday, March 8, 2009

Jom Kreatif !!

Hah~! berita baek untuk sesaper yang ada adik2 or anak2 yang masih bersekolah rendah dan berminat dalam bidang art n craft~! neway, aman and de gang akan mengadakan bengkel Jom Kreatif anjuran Kuliyyah of Architecture n Environmental Design (KAED),IIUM, bersempena cuti sekolah akan datang! Yeahhh!

Well,aman sebenarnya agak teruja nak kendalikan bengkel ni sebab first time join programe yg melibatkan kanak2 rubina ni nanti. hehe,harap2 ramai la datang. Well,aman akan menjadi faci dalam program ni.

Ada 2 hari (2 tema) untuk bengkel ni. Birthday Set dan Costume Set. RM55 akan dicas untuk 1 hari. kalau nak join 2 hari, kena bayar 110. hehehe.. dijamin berbaloi~! ok,meh aman terangkan lagi secara terperinci tentang tema2 ni, memandangkan dalam poster kat atas tu juz general jer..


Birthday Set
ok,masa hari ni, aman akan mengajar budak2 ni camner nak hasilkan hadiah, kotak hadiah, dan kad sendiri. yang pastinya dengan kreatif! kalau kad juz lukis2,kat rumah pun boleh buat kan.. so,sememangnya budak2 ni akan balik rumah dengan ilmu yang berguna jadi diorg nanti kalau ada besday kawan atau hari ibu atau hari bapa, diorg boleh buat sendiri hadiah tu. kan lebih bermakna kan? =) heee...

Costume Set
hari ke dua ni lak aman akan fokuskan pada aksesori yang boleh dipakai. budak2 kan suka berlakon main lawan2, jadi power rangers, so, dengan ada ilmu tentang cara2 nak buat topeng, topi, jam, pastinya imaginasi budak2 ni nanti akan lebih menyerlah dan mereka insyaallah boleh mempraktikkan ilmu seni ni dengan lebih hebat pada hari2 persembahan di sekolah atau bermain bersama adik-beradik. =)

so,amacam? jangan tunggu lagi~!
daftar sekarang dengan menghantar email serta butiran seperti Nama, Umur, Sekolah, Alamat dan No telefon ke alamat emel di dalam poster di atas~! utk sebarang pertanyaan, boleh hubungi Kak Aiza yer~! so,pada adik2 sumer... JOM KREATIF~!

-out-

-wah~! Bakat Baru Komik dah nak start!

19 comments:

Poyo said...

Bagus program ni.. nanti aku suruh anak aku join..

"Eh.. Aku mana ada anak, kawen pun belum" ujur diriku sambil tersipu-sipu malu. Hehehe..

Aman Wan said...

hahaha,kalau camtu biar aku hold dulu program ni tunggu sampai anak mu masuk sekolah rendah. ok tak? haa~

Poyo said...

Kalau begitu ko bagi la aku bekenalan ngan kak Aiza. kalau dia single lagi, bolehlah aku mengurat dia. Tu pun kalau dapat. jikalau semuanya berjalan lancar, Insyaallah,
anak kami nanti akan kami hantar mengikuti program kamu itu wahai Encik aman wan, ujurku dalam nada Poyo..

Aman Wan said...

oh,haha,insyaallah aku akan kenalkan~
lagipun,num telefon beliau ada di poster tersebut wahai encik poyo.

wah,x sabar nak ajar budak2. kak aiza kata dia nak hantar anak dia yang darjah 2 tu join skali... heee~

SayaialahPa'E said...

ye ye..tak sabar!!!!! nak layan si kecik2 rubina~

bella said...

erkk utk org besar2 xde ke??
haha tp leyhh join an??

**respon kt my blog

Irfan F-one-R said...

nak join..~!!

nyot nyot nyot (hisap ibu jari..) nyot nyot..

Aman Wan said...

pae- huhuhu,betul..betul.betul...
harap2 ada la upin ipin dtg join. hahaha


bella- haha,org besar aman x handle. skang kena handle bdk2 dlu. tp insyaallah akan dtg. =)


irfan- eh,eh, apa salahnyer.. adik boleh jer join. tp kena mintak izin mak ayah tau~ eh,ni on9 blog ni da mintak izin mak ayah dah?

meo188 said...

yahu.........

omarkhayam said...

ak join laa aman, letak ak dlm que list..

SayaialahPa'E said...

btol2 (ala2 upin & ipin yang aman tak dapat tgk bersama kitorg sbb tertido sampai pukol 1 ptg)

-miyn- said...

nak join! tp umur dh 19, boleh?

butuh AMAN butuh said...

woit bla nk update.., aku dah bosan baca benda sama ni...!

hilman dhla xde lngsong...
kak arina skang happy je...
dh xde nkmat bc blog...
tlong ah update..

oakleyses said...

oakley sunglasses cheap, louboutin shoes, polo ralph lauren, air max, chanel handbags, burberry outlet, longchamp handbags, louis vuitton outlet, air max, prada handbags, christian louboutin, tiffany and co, louis vuitton outlet, polo ralph lauren outlet, coach factory outlet, nike free, coach purses, louboutin, michael kors outlet, louis vuitton handbags, kate spade outlet, oakley sunglasses, coach outlet store online, michael kors outlet, burberry outlet, longchamp outlet, gucci outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, true religion jeans, coach outlet, jordan shoes, louis vuitton, louis vuitton outlet stores, ray ban sunglasses, prada outlet, ray ban sunglasses, tory burch outlet, louboutin outlet, michael kors outlet, tiffany and co, longchamp handbags, nike shoes, kate spade handbags, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors outlet

oakleyses said...

nike free pas cher, sac louis vuitton, nike roshe, polo lacoste, nike trainers, sac longchamp, north face, ray ban sunglasses, air force, new balance pas cher, hollister, michael kors, polo ralph lauren, air max pas cher, louboutin, air jordan, sac louis vuitton, sac burberry, hollister, converse pas cher, nike roshe run, air max, ralph lauren, louis vuitton, sac hermes, michael kors pas cher, michael kors, barbour, ray ban pas cher, lululemon, nike huarache, vanessa bruno, air max, north face, nike blazer, louis vuitton uk, vans pas cher, mulberry, nike air max, longchamp, abercrombie and fitch, timberland, true religion outlet, oakley pas cher, hogan outlet, nike free, nike tn, sac guess, true religion outlet

oakleyses said...

canada goose outlet, mcm handbags, ugg boots, abercrombie and fitch, soccer jerseys, canada goose, ugg boots, north face jackets, babyliss pro, north face outlet, uggs outlet, canada goose uk, ugg pas cher, marc jacobs, giuseppe zanotti, rolex watches, soccer shoes, reebok outlet, ferragamo shoes, canada goose jackets, insanity workout, asics running shoes, bottega veneta, lululemon outlet, uggs, celine handbags, hollister, nike roshe run, nfl jerseys, chi flat iron, canada goose, jimmy choo outlet, ugg australia, canada goose, longchamp, instyler, vans shoes, mont blanc, ugg boots, p90x, wedding dresses, birkin bag, ugg, new balance shoes, valentino shoes, ghd, moncler, mac cosmetics, beats by dre, herve leger

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, moncler, supra shoes, hollister, karen millen, parajumpers, oakley, moncler, moncler, thomas sabo, ugg, air max, swarovski crystal, ralph lauren, converse shoes, moncler, baseball bats, ray ban, ugg, wedding dresses, toms shoes, gucci, canada goose, juicy couture outlet, lancel, swarovski, louboutin, timberland boots, louis vuitton, rolex watches, pandora charms, converse, air max, vans, moncler outlet, pandora charms, links of london, coach outlet store online, iphone 6 cases, hollister clothing store, canada goose, juicy couture outlet, montre homme, hollister

mao qiuyun said...

mcm bags
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
jordan 4
ray ban
coach outlet
instyler ionic styler
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
minnesota vikings jerseys
michael kors factory online, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com
ray ban sunglasses online
ugg boots, http://www.uggboot.com.co
swarovski uk
converse shoes
boston celtics jersey
true religion jeans
polo ralph lauren outlet
asics running shoes
roshe run men
polo lacoste pas cher
snapback hats
north face jackets
michael kors uk
ray ban uk, http://www.raybansunglass.co.uk
cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com
cheap snapbacks
ralph lauren uk
dansko outlet
oakley sunglasses wholesale, http://www.oakleysunglasseswholesale.in.net
cartier love bracelet
true religion jeans, http://www.truereligionoutletstore.us.com
michael kors outlet store, http://www.michaelkorsoutlet-store.us.com
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassesdiscount.us.com
the north face outlet store
beats headphones
ysl outlet
0815maoqiuyun

Hua Cai said...

swarovski jewelry
kate spade outlet
fitflop sale
louis vuitton bags cheap
lululemon outlet
gucci outlet online
nike blazer pas cher
ray-ban sunglasses
nike huarache
kate spade handbags
michael kors outlet store
prada outlet
nike huarache
oakley sunglasses
louis vuitton bags
mont blanc outlet
lululemon outlet online
ferragamo shoes
louis vuitton sunglasses for women
mulberry uk
cheap mlb jerseys
thomas sabo outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
prada handbags
cheap football shirts
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses
true religion outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
tiffany outlet
timberland shoes
ralph lauren uk
tiffany jewellery
20160608caihuali